Al 13-lea Congres Național al
Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară

AL 9-LEA SIMPOZION AL ASISTENŢILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, ATI ŞI CIRCULAŢIE EXTRACORPOREALĂ

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată

19 - 22 octombrie 2017

Hotel Sport, Poiana Braşov

Evaluare rezumate ştiinţifice

Rezumatele ştiinţifice înscrise în timp util prin intermediul formularului online, vor fi evaluate de Comitetul Ştiinţific al Congresului SRCCV 2017.
Procesul de evaluare va începe odată cu expirarea termenului limită stabilit pentru înscrierea rezumatelor.

TIP PREZENTARE
Participantii sunt invitaţi să indice preferinţa pentru tipul de prezentare al lucrărilor în momentul completării formularului online.
În vederea unei structurări optime a programului ştiinţific, vă rugăm să aveţi în vedere că pot apărea modificări ale tipurilor de prezentare selectate de către participanţi, decizia finală privind forma acceptată (comunicare orală sau e-Poster) aparţinând in exclusivitate Comitetului Ştiinţific al Congresului.

REZULTATE EVALUARE
După finalizarea procesului de evaluare, rezultatele vor fi comunicate prin e-mail tuturor participanţilor cu lucrări.
Notificarea se va transmite către adresa de e-mail indicată în Pasul 1 - Persoană de Contact, al formularului online de înscriere rezumate.
În cazul în care persoana de contact nu este aceeaşi cu autorul prezentator, vă rugăm să aveţi amabilitatea să transmiteţi informaţiile primite de la Organizatori persoanei desemnate să susţină lucrarea.

De asemenea, în funcţie de tipul prezentării alocat în urma evaluării, veţi primi prin e-mail informaţii utile pentru susţinerea lucrării.

AUTOR PREZENTATOR
Toate prezentările acceptate vor fi susţinute în cadrul Congresului de către autorii prezentatori înscrişi până la data de 10 septembrie 2017.
În cazul în care autorul prezentator nu poate participa la Congres, acesta are obligaţia să delege și să anunțe un înlocuitor, prin transmiterea în timp util a unei adrese scrise către Managementul Congresului, la adresa de e-mail registration@srccvcongres.ro.