Al 13-lea Congres Național al
Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară

AL 9-LEA SIMPOZION AL ASISTENŢILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, ATI ŞI CIRCULAŢIE EXTRACORPOREALĂ

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată

19 - 22 octombrie 2017

Hotel Sport, Poiana Braşov

Ghid de înregistrare online

PASUL 1 - PARTICIPANT
Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii pentru efectuarea înregistrării.
Apăsaţi butonul Pasul următor.

PASUL 2 - TAXE DE ÎNREGISTRARE

Bifaţi căsuţa corespunzătoare categoriei în care vă încadraţi, iar în cazul în care sunteți susţinut de o companie, vă rugăm sa completaţi câmpul “Taxă de înregistrare susținută de firma”.
Pentru a solicita factura fiscală pentru taxa de înregistrare, vă rugăm să completați detaliile necesare în secțiunea COORDONATE FACTURARE.
În cazul în care trebuie să dovediți apartenența la una din categoriile de participare (ex. medic rezident, student, membru SRCCV), vă rugăm să folosiți secțiunea COPIE ACT DOVEDITOR pentru a încărca documentele necesare.
După ce ați completat informațiile solicitate în acest pas, apăsaţi butonul Pasul următor.

PASUL 3 - RESPONSABILITATE ȘI PROTECȚIA DATELOR

După citirea termenilor şi condiţiilor de înregistrare la Congres, precum şi a informaţiilor privind gestionarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să bifaţi căsuţele corespunzătoare, pentru a confirma luarea la cunoştinţă şi acordul dumneavoastră.
Apăsaţi butonul Pasul următor.

PASUL 4 - METODE DE PLATĂ
Organizatorii pun la dispoziție două metode de plată (online și prin transfer bancar). Vă rugăm să bifaţi varianta dorită şisă completaţi cu informaţiile solicitate dacă este nevoie.
Apăsaţi butonul Previzualizare/Finalizare.

În urma finalizării înscrierii veţi primi un e-mail de confirmare a înregistrării formularului. Confirmarea de înregistrare va fi trimisă prin e-mail în maximum 7 (șapte) zile de la confirmarea efectuării plății.
Eventuale modificări/completări pe formularul online sunt posibile până la data 10 septembrie 2017, prin accesarea link-ului din mesajul primit.