Al 13-lea Congres Național al
Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară

AL 9-LEA SIMPOZION AL ASISTENŢILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, ATI ŞI CIRCULAŢIE EXTRACORPOREALĂ

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată

19 - 22 octombrie 2017

Hotel Sport, Poiana Braşov

Documente de participare

Toţi participanţii înscrişi vor primi un certificat de participare cu menţiunea orelor de Educaţie Medicală Continuă (EMC) cu care au fost creditate evenimentele SRCCV 2017 de către Colegiul Medicilor din România (pentru medici) şi de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (pentru asistenţi).
Suplimentar, participanții medici înscriși cu rezumate vor primi și o adeverință necesară Colegiului Medicilor din România, pentru calculul punctajului profesional.

Notă:
Creditele sunt valabile numai pentru medicii membri ai Colegiului Medicilor din România.
Informații suplimentare privind dobândirea statutului de membru C.M.R. pot fi consultate aici.


•    Certificate online
Certificatele de participare şi adeverinţele cu lucrări vor fi disponibile în format electronic, în contul fiecărui participant creat în platforma my.srccv.org.

Participanții vor putea descărca aceste documente numai după primirea datelor de acces ale contului personal.
Fiecare cont va avea asociată o adresă de e-mail unică şi va conţine documentele participantului care s-a înregistrat cu aceasta.
Nu se poate folosi aceeaşi adresă de e-mail pentru accesarea şi descărcarea certificatelor mai multor participanţi.

Participanţii care au deja contul activat de la evenimente precedente vor primi, de asemenea, un e-mail cu indicaţii de descărcare a certificatului. Aceştia se vor putea loga în cont folosind datele de conectare primite la evenimentul precedent (e-mail şi parolă), materialele aferente Congresului SRCCV 2017 fiind disponibile în secţiunea Evenimente.

•    Certificate printate

Participanţii care doresc să îşi printeze certificatul de participare la Congres pe perioada de desfăşurare a evenimentului sunt rugaţi să se adreseze personalului de la Help Desk, situat în lobby Hotel Sport, în vecinătatea Biroului de Informaţii şi Înregistrări Participanţi.
Printarea certificatelor de participare se va face în baza scanării ecusonului de participant.

Certificate asistenţi
Certificatele cu credite pentru asistenţi vor fi emise direct de către Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor şi Asistenților Medicali din România (O.A.M.G.M.A.M.R.) după închiderea evenimentelor SRCCV 2017.

În conformitate cu procedura anunţată de O.A.M.G.M.A.M.R., pentru primirea certificatului cu credite EMC este necesar ca asistenţii medicali să se prezinte la eveniment şi să semneze tabelul de prezenţă la Biroul de Informaţii şi Înregistrări Participanţi, deschis pe perioada manifestării în lobby Hotel Sport.

Notă:

Certificatele cu credite pentru asistenţi nu vor fi disponibile în platforma my.srccv.org.
După închiderea manifestării, documentele de participare vor fi emise direct de către O.A.M.G.M.A.M.R. în baza listei de prezenţă și vor fi trimise ulterior de către compania PCO - Ralcom Exhibitions srl, către asistenţi, pe adresa profesională completată în formularul de înregistrare la eveniment.


Pentru orice alte informații privind documentele de participare, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la registration@srccvcongres.ro.