Al 13-lea Congres Național al
Societăţii Române de Chirurgie Cardiovasculară

AL 9-LEA SIMPOZION AL ASISTENŢILOR DE CHIRURGIE CARDIOVASCULARĂ, ATI ŞI CIRCULAŢIE EXTRACORPOREALĂ

Manifestări însoţite de o expoziţie medicală specializată

19 - 22 octombrie 2017

Hotel Sport, Poiana Braşov

ORGANIZATOR

MESAJ DE BUN VENIT

Stimați colegi,

În perioada 19 - 22 octombrie 2017, la Hotelul Sport din Poiana Brașov, va avea loc al 13-lea Congres Național al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, aniversând totodată 30 de ani de la prima ediție.

Sunt deosebit de onorat ca în numele Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, al meu personal și al tuturor celor implicați în organizare, să vă invit să participați la acest important eveniment medical.

Continuând tradiția, Congresul SRCCV 2017 este conceput ca un eveniment științific interdisciplinar, cu participarea a aproximativ 500 de specialiști, din centre medicale de prestigiu din țară și străinătate. Diversitatea specialităților - chirurgie cardiovasculară, cardiologie, anestezie și terapie intensivă, boli infecțioase, medici de familie, asistenți medicali, va permite un schimb intens de experiență și opinii.

Având în vedere tematica larg abordată, ne dorim atragerea cât mai multor lucrări valoroase, care să fie de un real ajutor în formarea medicală, în special a medicilor tineri și a asistenților.

În paralel cu lucrările științifice va loc și o expoziție medicală specializată la care vor participa cele mai importante companii medicale active pe piața românească, care vor prezenta ultimele noutăți din domeniu, pe care vă invit să le descoperim și să le punem în practică.

Am speranța că participând la acest Congres veți rămâne cu informații medicale utile și amintiri plăcute.

Șef Lucrări Dr. Viorel Goleanu
Președinte Congres SRCCV 2017
Preşedinte Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară