e-Posters

Dacă rezumatul înscris online a fost acceptat de către Comitetul Ştiinţific ca prezentare e-Poster, participanţii sunt rugaţi să realizeze poster-ul în format electronic, conform instrucţiunilor de mai jos.

e-Posterele vor fi prezentate exclusiv pe suporturi electronice şi vor rula pe toata perioada de desfăşurare a Congresului, în Zona e-Postere.

Transmiterea e-Posterelor se va realiza până la data de 31 august 2012, la adresa abstract@srccvcongres.ro. Pentru o centralizare eficientă a lucrărilor transmise, subiectul e-mailului va conține numele primului autor, alături de titlul e-Posterului transmis.
După această dată, participanții își vor putea preda lucrarea numai la Congres, direct la desk-ul tehnic din Zona de e-Postere.

Instrucţiuni de redactare a prezentărilor e-Poster


•   orientare portret
•   format PowerPoint sau .jpg (dimensiune obligatorie: 768x1024 pixeli)
•   fonturi obligatorii: Arial, Tahoma sau Times New Roman, spațiere la un rând, la 20 puncte pentru titlu, respectiv 12 puncte pentru conținutul textului. Pentru o mai bună vizibilitate la proiectare se recomandă utilizarea fonturilor deschise pe fundal întunecat.
•   este permisă inserția de grafice, schițe sau fotografii la o rezoluție optimă
•   este permisă inserția prezentărilor multimedia (audio/video) în format Avi, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV (nu sunt permise prezentări multimedia în format DVD-Video).

 

Date importante

Rezumate Ştiinţifice


12.08.2012 - termen limită pentru transmitere rezumate ştiinţifice 


Înscrieri Congres


Până la 31.07.2012  Perioadă pre-înscriere (taxă redusă)

01.08. - 19.09.2012  Perioadă înscriere

Începând cu data de 20.09.2012  Înscriere pe loc