înapoi | Acasă | Înregistrare Congres | Ghid Înregistrare Online

Ghid înregistrare online

1. PARTICIPANT: câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii pentru efectuarea înregistrării.
 
2. Apăsaţi butonul Pasul următor.
 
3. TAXĂ DE ÎNREGISTRARE: bifaţi căsuţa corespunzătoare categoriei în care vă încadraţi, iar în cazul în care sunteţi sponsorizat de o companie, vă rugăm completaţi câmpul “Taxă de înregistrare sponsorizată de firma”.
 
4. Persoana însoţitoare se completează numai dacă este necesar.
 
5. Apăsaţi butonul Pasul următor.
 
6. PROGRAM SOCIAL: bifaţi căsuţa corespunzătoare şi completaţi numărul de persoane (maxim două persoane, în cazul în care aţi efectuat înregistrarea la Congres şi pentru o persoană însoţitoare).
 
7. Apăsaţi butonul Pasul următor.
 
8. OFERTĂ CAZARE: în cazul în care doriţi acest serviciu, vă rugăm selectaţi cu ajutorul calendarului data sosirii şi data plecării urmând a bifa hotelul şi tipul de cameră (SGL sau DBL) dorit. În cazul în care rezervarea hotelieră vă este sponsorizată de către o companie, vă rugăm completaţi câmpul „Cazare sponsorizată de firma”.
 
9. Apăsaţi butonul Pasul următor.
 
10. RESPONSABILITATE: după citirea termenelor şi condiţiilor de înregistrare la Congres vă rugam să bifaţi căsuţa de acceptare a acestora, pentru a confirma luarea la cunoştinţă.
 
11. METODE DE PLATĂ: Organizatorii pun la dispozitie doua metode de plată. Vă rugăm bifaţi varianta dorită şi completaţi cu informaţiile solicitate dacă este nevoie.
 
12. Apăsaţi butonul Finalizare.
 
13. În urma finalizării înscrierii veţi primi un e-mail de confirmare înregistrare Formular online. Eventuale modificări / completări pe Formularul online sunt posibile până la data de xx/xx/xxxx prin accesarea link-ului din mesajul primit

Date importante

Rezumate Ştiinţifice


12.08.2012 - termen limită pentru transmitere rezumate ştiinţifice 


Înscrieri Congres


Până la 31.07.2012  Perioadă pre-înscriere (taxă redusă)

01.08. - 19.09.2012  Perioadă înscriere

Începând cu data de 20.09.2012  Înscriere pe loc