Mesaj De Bun Venit

Mesaj de Bun Venit

Stimaţi colegi,

Bine aţi venit la al 7-lea Congres Naţional de Chirurgie Cardiovasculară!
Vă mulţumim că ne onoraţi cu prezenţa şi participarea Dumneavoastră!

Acest eveniment ştiinţific va permite un util şi interesant schimb de experienţă privind cele mai recente  noutăţi în domeniu, între centre de prestigiu din ţară şi străinătate, de chirurgie cardiacă şi vasculară.

Ca noutate, Congresul Naţional SRCCV 2011 are ca bază a conceptului de organizare dialogul şi colaborarea interdisciplinară, concretizat prin participarea, alături de chirurgi, a numeroşi şi distinşi colegi cu experienţă îndomeniile anesteziei şi terapiei intensive, cardiologiei, cardiologiei intervenţionale şi circulaţiei extracorporale; vor fi prezenţi specialişti de prestigiu din România, Marea Britanie, Grecia, Franţa, Italia, Polonia şi Republica Moldova.

Cu ocazia Congresului, va fi lansat REGISTRUL NAŢIONAL AL DISECŢIILOR DE AORTĂ – RENADA - aplicaţie on-line, realizată şi operată împreună cu Societatea Română de Cardiologie şi Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară, registru în care orice medic din România, cu acces la internet, va putea înregistra în timp real, cazurile de disecţie de aortă, beneficiind automat de statutul de cercetător .

Pentru colegii mai tineri, în proces de formare profesională, este o deosebită ocazie de educaţie medicală, dar şi, în premieră, oportunitatea de a exersa practici, în cadrul unui laborator, proceduri de chirurgie valvulară.

O altă noutate va fi premierea colegilor tineri, autori de postere, la 3 categorii: chirurgie cardiacă, chirurgie vasculară şi cardiologie.

Simpozionul cadrelor medii asigură stimularea dezvoltării profesionale şi creşterea suportului teoretic al acestei categorii extrem de importante de colaboratori în practica medicală.
În paralel cu Congresul se desfăşoară expoziţia medicală specializată, care reuneşte companii de prestigiu şi oferă participanţilor posibilitatea de a intra în contact direct cu reprezentanţii acestora.

Evenimentele sociale organizate, unde sunt invitaţi toţi participanţii înscrişi, vor permite o mai bună cunoaştere, precum şi strângerea legăturilor informale între colegi.

Nu în ultimul rând, să ne bucurăm împreună de frumuseţea toamnei la Poiana Braşov!


Prof. Univ. Dr. Vlad Anton Iliescu
Preşedinte Congres SRCCV 2011
Preşedinte Societatea Română de Chirurgie Cardiovasculară
 

Date importante

Rezumate Științifice


20 august 2011 -Termen limită pentru transmiterea rezumatelor ştiinţifice


Înscriere Congres


Până la 31 iulie 2011 - Pre-înscriere

01 august - 21 septembrie 2011 Periodă de înscriere

Începând cu 22 Septembrie 2011 Înscriere pe loc